La Tacheprev
U kunt tijdens deze lockdown bij ons terecht voor afhaalgerechten & wijnen.
Bestel via +32 479789521

Welkom in La Tâche

La Tâche ... de taak, of beter gezegd onze taak om van dit herenhuis uit ’52 in art-déco stijl een heerlijke plaats om te vertoeven te creêren. Stijlvol & trendy, maar toch knus en gezellig, waar je de passie op het bord proeft en de gedrevenheid in de zaal voelt knetteren. Tevens ook een aristocratische Bourgognewijn uit Vosne Romanée, die door het Domaine de la Romanée-Conti (DRC) met zorg grootgebracht werd, geen onbekende voor de wijnliefhebbers ...

Een open keuken, rustig gelegen terras a/d kant van het water, geurende kruidentuin, kraakverse seizoensproducten, passie voor wijn en een ongedwongen sfeer, dat is waar we voor staan.

Restaurant

The Chef’s Choice biedt u een menu in 3, 4 of 5 gangen aan, al dan niet met een aangepast wijnarrangement. Daarnaast hebt u de keuze om verschillende suggestiegerechtjes à la carte te bestellen, zowel in voor- als in hoofdgerecht. Graag vragen wij, als u vegetarisch bent of bepaalde allergiëen hebt, om dit vooraf bij reservatie te vermelden, enkel dan kunnen wij ons goed voorbereiden om de gerechten aan te passen waar nodig. Dank bij voorbaat voor uw begrip.

Ontdek onze restaurant-formule

Teasers

Begin 2016 hebben wij ons gewaagd aan een ietwat modernere look voor ons concept, de TEASERS. U kunt deze zinnenprikkelende gerechtjes als lunch samenstellen of gewoon als kleine honger met een lekker glaasje wijn, aan u de keuze. Kleine smaakbommetjes die naar hartelust kunnen bijbesteld worden. Ook voor onze trouwe zakenmensen kan dit een unieke en verfrissende formule worden. Wij werken zo aan onze snelheid en u kunt genieten van een vlotte restaurantervaring in een aangenaam kader.Sinds juli 2018 serveren wij nu ook elke middag tijdens de week een teaserlunch à €19, bestaande uit 3 teasergerechtjes die de chef voor u kiest , en die u elke dag kan volgen op onze facebookpagina.

Ontdek onze teasers

We zien ernaar uit u bij ons te verwelkomen,
culinaire groeten: Charlotte Vanhaecke & Olivier Monbailliu

Contact & openingsuren
Blankenbergse Steenweg 1
8000 Brugge
info@latache.be - 050 680 252
Open: 12:00 - 15:00 & 19:00 - 24:00
Gesloten op woensdag en zondag