La Tacheprev
U kunt tijdens deze lockdown bij ons terecht voor afhaalgerechten & wijnen.

Nieuws en events

Afhaalgerechten à la carte en TEASING-MENU tijdens LOCKDOWN 2 !

Lieve klanten, ook tijdens de tweede lockdown blijven we afhaalgerechten en- wijnen voor u voorzien. ! Naast de uitgebreide keuze à la carte hebben we ook iets nieuws voorzien, kwestie van voor wat afwisseling te zorgen en onze "teasers" nog eens in de spotlight te zetten, het betreft onze TEASING- menu à €35 /persoon waarover hiernaast meer uitleg. Indien mogelijk vragen we u om uw bestelling 24 u op voorhand door te geven, dit voor een goede organisatie. Wij proberen echter flexibel te blijven last- minute. Delivery is mogelijk binnen en straal van 10 km bij bestelling vanaf €45. Veel goeie moed iedereen, we missen jullie aanwezigheid. Van harte, Charlotte en Olivier.

26 oktober 2020

Gerenommeerde wijnkaart nog steeds ter uwer beschikking in afhaal tijdens LOCKDOWN 2, alsook cadeaupakketjes op maat !

Wilt u toch blijven genieten van een heerlijk wijntje thuis tijdens deze turbulente periode? Onze volledige wijnkaart blijft ter uwer beschikking in afhaal na telefonische bestelling aan -20% op de huidige prijs. Met het zicht op de feestdagen kunnen wij ook volledig naar wens cadeaupakketjes op maat voorzien, al naar gelang uw voorkeur en budget. Dit kan met onze wijnen, eau de vie's , aperitieven en digestieven. Aarzel niet om contact op te nemen als u info wenst, rechtstreeks op 0477/678765 bij Charlotte Vanhaecke.

26 oktober 2020

NEW: TEASING-MENU à €35/persoon tijdens LOCKDOWN 2 !

Naast de uitgebreide keuze à la carte hebben we ook iets nieuws voorzien, kwestie van voor wat afwisseling te zorgen en onze "teasers" nog eens in de spotlight te zetten, het betreft onze TEASING- menu à €35 /persoon waarin 3 teasers en een dessert voor u voorzien worden volgens inspiratie van de chef. Indien mogelijk vragen we u om uw bestelling 24 u op voorhand door te geven, dit voor een goede organisatie. Wij proberen echter flexibel te blijven last- minute. Delivery is mogelijk binnen en straal van 10 km bij bestelling vanaf €45. Let us surprise you , and stay safe ! Van harte , Charlotte en Olivier.

26 oktober 2020

Helivluchten op maat & "Mile high-lunchformule à €150/pers... ( Ook mogelijk tijdens LOCKDOWN 2!)

Restaurant La Tâche biedt vanaf heden ook de mogelijkheid om u helivluchten op maat te laten ervaren ( max.3 pers+piloot). Voor alle info hieromtrent kunt u steeds mailen naar info@latache.be Verder bieden wij u ook een exclusieve "mile high"- lunchformule aan voor €150/persoon. Dit is een luchtdoop van ongeveer 20 min. met aansluitend (ervoor of erna) een 3- gangenlunch excl.drank in ons restaurant. Indien het weer het niet toelaat om de luchtdoop te laten doorgaan, zoeken wij daarvoor op een andere dag een oplossing voor u. Wij hebben hiervoor ook exclusieve cadeaubons laten maken, steeds verkrijgbaar tijdens de openingsuren. Dit blijft mogelijk tijdens lockdown 2 , wij voorzien dan een mile-high lunch in take away voor u. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met Olivier Monbailliu op 0479/789521 of via olivier@latache.be

04 juli 2019
Contact & openingsuren
Blankenbergse Steenweg 1
8000 Brugge
info@latache.be - 050 680 252
Open: 12:00 - 15:00 & 19:00 - 24:00
Gesloten op woensdag en zondag